Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοδος θεάσεων κατά 19% για το Twitch τον Οκτώβριο

*
Σημαντική άνοδο σημείωσε το Twitch τον Οκτώβριο, όπως αναφέρει σε πρόσφατη έρευνά της η εταιρεία Rainmaker. Συγκεκριμένα, οι θεάσεις στην πλατφόρμα ανέβηκαν κατά 19% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2020, ενώ πολύ καλά δείχνει να τα πηγαίνει και το Facebook Gaming, το οποίο σημείωσε άνοδο της τάξης του 61% και έφτασε τα 512 εκ. ώρες. Το League of Legends ήταν και πάλι ο βασιλιάς του περιεχομένου, αφού υπολογίζεται πως προσέφερε πάνω από 205 ώρες προβολών, ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο αφού είχαμε και τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Το DOTA 2 σημείωσε άνοδο 189% με 97 εκ. θεάσεις τον Οκτώβριο, κυρίως λόγω και του The International. Εξαιρετικά τα πήγε και το Twitch, το οποίο σημείωσε νέο ρεκόρ, φτάνοντας τα 1.9 δισ. ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*